A WEEKEND IN LONDON

För några månader sedan bestämde jag och Viktoria oss för att åka till London. Den huvudsakliga anledningar var att vi ville överraska Julia som har flyttat dit och jobbar som Au Pair, så vi planerade hela resan och for iväg helt utan hennes vetskap. Samma dag som vi kom dit tog vi tåget ut till den lilla staden Guildford där Julia bor, väl där väntade vi på ett café tills hon slutade jobba och sen knatade vi hem till henne och knackade på dörren. Hon blev minst sagt chockad och jag kan bäst sammanfatta det med tre ord, skrik, gråt och kramar. Det var en fantastiskt lyckad överraskning. 
Julia var ledig över helgen så hon följde med oss in till London och bodde med oss på vårt hotell. 
Vårt hotellrum var ungefär lika stort som en skokartong, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Vi sov alla tre i dubbelsängen med endast ett täcke. Varje natt bestod av en tyst dragkamp. 
Även om Viktoria var mest inställd på att shoppa så turistade vi en hel del också, på mitt bevåg såklart. 
Vi hälsade på drottningen i Buckingham Palace.
Tittade på London Eye.
Viktoria och Julia provade på det traditionella fish 'n' chips på en mörk och murrig liten pub. Jag höll mig till en toast. 
Vad som kanske var bästa dagen i mitt liv var när vi besökte King's Cross Station som är med i Harry Potter och jag fick posera vid Platform 9 3/4. Det fanns även en Harry Potter-butik där jag gärna hade gått lös. 
Det var en fantastisk helg som blev ännu mer lyckad än jag hade föreställt mig. Nu längtar vi bara tills vi får hem Julia igen till jul. ♥

RSS 2.0