Sensommar och vänner

Lite bilder från senaste tiden. En båttur med Olivia och en dag i Furuvik med Viktoria som sedan övergick i en Maggio-konsert och utgång med Viktoria och Fannyx2. Mycket bra dagar med andra ord. 

Som ni kanske har märkt har det inte blivit särskilt mycket bloggat sedan jag kom hem från Asien. Anledningen är jag jag helt enkelt kände att jag behövde ta en liten paus för att samla energi. Sedan jag kom hem har jag haft fantastiska dagar med mina vänner för att kompensera för all tid vi gick miste om medan jag var borta. Jag har även fått jobb som lärarvikarie och får förhoppningsvis börja jobba nästa vecka. Dessutom håller Viktoria på att flytta hemifrån så jag har spenderat mycket tid i hennes och Tobias lägenhet, det blir väldigt fint och jag längtar ihjäl mig efter mysiga vinkvällar på deras balkong. 
 
Nu har man kommit tillbaka till det vanliga livet och det är dags att dra igång ordentligt med träning, jobb, körkort och andra skyldigheter. Jag ska inte klaga, jag är faktiskt ganska spänd på att få se hur en höst utan massa plugg ser ut. Snart kanske jag faktiskt kan kalla mig själv för vuxen också, men inte än på ett tag haha. 

RSS 2.0